Volvo V60 Plug-in Hybrid

Dit is de toekomst.

Schakel over naar ’s werelds eerste luxe diesel Plug-in Hybrid, welke ook rijdt op pure elektriciteit. U kunt met een volle accu tot 50 kilometer rijden zonder uitstoot van CO2, in dezelfde auto waarmee u extreem comfortabel over het continent kunt rijden met een maximale actieradius van wel 900 kilometer.

We zijn erg toegewijd om elektrische Volvo’s te ontwikkelen waarin het leuk is om te rijden, zoals de Volvo V60 Plug-in Hybrid. Deze hybride auto biedt u de keuze om volledig elektrisch te rijden, of de dieselmotor en elektrische aandrijving efficiënt en krachtig te laten samenwerken.

Tijdens het besturen van de V60 Plug-in Hybrid hoeft u geen compromissen te sluiten, dankzij de keuze uit 3 rijmodi: Pure, Hybrid en Power. Het brandstofverbruik in de Hybrid-modus bedraagt slechts 1,8 liter per 100 km (48 g/km CO2-uitstoot) (NEDC-rijcyclus).

Daarnaast kan de bestuurder kiezen om het gecombineerde vermogen van de diesel- en elektrische motor aan te spreken voor krachtigere prestaties: 158+50 kW (215+68 pk) aan vermogen, 440+200 Nm aan trekkracht en een acceleratie van 0-100 km/uur in 6,1 seconden.